Om oss

F & S Gaver AS og firmagavedelen i Smack AS har fusjonert. Vårt nye navn er SmaksGaver as. Målet med denne fusjonen er å samle våre ressurser slik at vi sammen kan få et sterkere fokus på våre kunder, og ikke minst et sterkere fokus på produktutvikling av gaver med smak. 

SmaksGaver as er spesialister på matgaver. Bevisst satsing gjennom flere år har gjort oss til en av markedslederne på dette området. Vi har tre kampanjer i året, jul, påske og sommer. Alle er bygd rundt temaet mat, samt noen tilhørende produkter som forskjellige emballasjeprodukter, ryggsekker, bagger, kjøkken-artikler og diverse tre-produkter.

Våre pakkeforslag tar utgangspunkt i kjente norske varer, gjerne av en litt høyere kvalitet en man er vant til fra dagligvaren. Vi lager også spesial komponerte pakkeforslag hvis kundene ønsker dette. Vi holder til i Stallbakken 5, i Rælingen kommune. Der har vi den aktuelle kampanjen utstilt. Ta kontakt eller stikk innom for en matprat.

Se kart her!

Noen av våre spesialiteter:

Matgaver og tilhørende produkter som for eks:
Laks, spekemat, gourmet, påskeegg, konfekt, sjokolade, grillmat, oljer, balsamiko alt pakket i gaveesker, sekker eller din egen emballasje.